Onze organisatie is opgericht met de wens om oprecht plezier en passie in het werk te combineren met daadwerkelijke aandacht voor onze opdrachtgevers. Wij zetten financiële vraagstukken om in begrijpelijke taal. Vraagstukken kunnen complex zijn, maar een goede uitwerking kenmerkt zich door simpelheid.

 

Uiteraard beschikken wij over ruime ervaring en kennis. Maar dat vinden we eigenlijk vanzelfsprekend en enkel daarmee is het moeilijk onderscheiden. De combinatie met nuchterheid en humor is wat ons anders maakt en waar we trots op zijn. Daarnaast werken wij bewust niet met onervaren medewerkers, maar willen wij kennis en kunde direct als gesprekspartner aan tafel zetten.

 

Als het nodig is, kunnen wij in overleg met u andere kennisgebieden inbrengen. Samen met onze vaste strategische samenwerkingspartners pakken wij dan voor u met een compact en ervaren team het vraagstuk op waar u mee worstelt. Wij doen dat dan vanuit een financiële invalshoek en onze partners vanuit fiscaal, juridisch, organisatorisch of strategisch oogpunt. Door waar nodig kennis te bundelen, helpen wij u en daarmee ons zelf vooruit! De coördinatie en ontzorging ligt bij ons, en daarmee niet bij u.

 

Neem maar eens contact op voor een kop koffie, dan kunt u het zelf ervaren.

 

 

Naam

drs. R.J.P. (Robbert Jan) Bruins Slot RA

 

Geboortejaar

1972

 

Opleiding

TSM Executive MBA

Nivra Nyenrode

HEAO Accountancy Zwolle

 

Werkervaring

2009-heden drs.advies B.V.

2002-2009 KPMG Accountants

1996-2001 Deloitte & Touche

 

Naam

S.H.A. (Sander) Dijkers MSc RA

 

Geboortejaar

1977

 

Opleiding

TSM Executive MBA

Nyenrode Business University

HEAO Bedrijfseconomie Enschede

 

Werkervaring

2009-heden drs.advies B.V.

2000-2009 KPMG

1999-2000 Deloitte & Touche

Colosseum 40-44, 7521 PT Enschede Postbus 1550, 7500 BN Enschede

(053) 461 69 60 info@drsadvies.nl